Webdesign Den Haag

Webdesign in Den Haag door Webactueel laten doen betekent dat je een expert in de arm hebt genomen. Of je nu een website wilt laten ontwikkelen, of liever een webshop hebt, in alle gevallen zorgen wij voor een uniek ontwerp dat past bij jou en jouw onderneming. Bovendien zijn wij zelf ook gevestigd in Den Haag. Dit zorgt dus voor korte lijntjes waardoor we snel en goed kunnen werken. Door de jaren heen heeft dit tot veel tevreden klanten geleid. Het heeft zelfs een gemiddelde klantbeoordeling van 8,7 opgeleverd na het doen van meer dan 200 projecten. Hier zijn wij erg trots op.

Optimaal webdesign bureau in Den Haag

Webdesign in Den Haag is meer dan alleen een standaard template van WordPress pakken en er jouw logo in plakken. Bij Webactueel beginnen we elke website of webshop dan ook vanaf het nulpunt. Dit is ook de reden waarom we kunnen garanderen dat elk project weer uniek zal zijn. Juist doordat we altijd een plan opstellen met de klant zorgen we ervoor dat er precies die website uitkomt die past bij de wensen en eisen die je hebt. Waarbij natuurlijk vooral ook wordt gedacht aan welke wensen en eisen de doelgroep van jouw onderneming zal hebben. Dit is minstens zo belangrijk.

Professionele webdesign in Den Haag. Welke kosten zijn daaraan verbonden?

Webdesign in Den Haag op een professionele manier laten verzorgen betekent natuurlijk wel ook dat er kosten aan verbonden zullen zijn. Gelukkig hoef je als ondernemer geen grote investeringen te doen om te zorgen voor een goede website die jou meer klanten oplevert. Een website die al aan alle eisen van de moderne tijd voldoet kan voor € 1.500,- worden opgeleverd. Er is natuurlijk wel altijd nog veel meer mogelijk. Zakelijk gezien kan dit je dan ook veel opleveren. Bedenk daarom dat je door een kleine extra investering allerlei extra functionaliteiten te krijgen zijn waar je veel verder mee kunt komen.

Wil je een website laten ontwikkelen, maar weet je niet precies hoe en wat?
Maak je geen zorgen. We helpen je graag verder. Vraag een offerte aan of contacteer ons gerust om een geheel vrijblijvend adviesgesprek in te plannen van RUIM 1,5 uur!

We leggen jou graag uit hoe het allemaal werkt en wat er bij komt kijken.
We geven je graag advies op maat. 1,5 uur lang en 100% GRATIS. 

Bekende Haagse bedrijven waarvan wij de website hebben ontwikkeld

Webdesign Cadir Den Haag

Cadir café & restaurant

Wordpress specialist den haag

de Haagse Wetswinkel

webdesign bureau den haag

IRS Salarisburo

Webdesign

Linux Contracting & Detachering

Wordpress webdesign Den Haag

Excellent Academy

Webactueel Den Haag

Musiad Den Haag

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Website laten maken…
Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Wil je een WordPress website laten maken? Maak dan snel met ons een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek stemmen we de wensen en eisen die je hebt af met de kennis en ervaring die wij bij Webactueel hebben. Zo krijg je de website die jij nodig hebt, zonder dat je in bekende valkuilen hoeft te trappen. Aan het eind van het gesprek zorgen we ook direct dat je een contactpersoon krijgt waar je al je vragen en opmerkingen tijdens het proces kwijt kunt. Ondertussen maken wij een begin met de ontwikkeling van de website.

Ontwikkeling

De ideeën die uit het intakegesprek zijn voortgekomen worden nu gebruikt om de WordPress website te ontwikkelen. Daarbij wordt aan alle belangrijke punten gedacht. Dat betekent dat UX, UI, usability, conversie en veiligheid voorop komen te staan. Wanneer de ontwikkeling in concept klaar is nemen we contact met je op.

Conceptbespreking

De afspraak die wij maken om het concept te tonen noemen we ook wel de conceptbespreking. Vaak geldt dat de website zoals we die hebben ontwikkeld en de keuzes die we daarmee gemaakt hebben voor 95% overeenkomt met de wensen en eisen van de klant. In de enkele gevallen waarin dit niet geldt brengen we aanpassingen aan.

Finetunen

De aanpassingen die we doen op basis van jouw aanwijzingen noemen we het proces van finetunen. Soms zien we zelf ook nog punten die we voor verbetering vatbaar vinden tijdens deze laatste blik. Die passen we dan uiteraard ook direct aan.

Oplevering

Wanneer het finetunen compleet is, is de website als het goed is 100% gelijk aan de verwachtingen van jou als klant. Blijkt dit inderdaad het geval bij de oplevering, dan zullen we de website ook direct online zetten. Vanaf dat moment kan je hem dus zakelijk gaan inzetten.

Nazorg

Zodra de website online staat begint de relatie pas echt. Dan wordt het onze taak om in de gaten te houden of de website oplevert wat je ervan verwacht had. Zien we verbeterpunten dan spreken we die door en passen we die aan. Zoals we ook graag naar jou luisteren wanneer jij punten opmerkt die beter zouden kunnen. Je kunt op elk gewenst moment contact opnemen.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

476

Inmiddels hebben we meer dan 476 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

WordPress webdesign in Den Haag

Voor wie ontwikkelt Webactueel website?

Webdesign in Den Haag laten uitvoeren kan natuurlijk voor allerlei soorten ondernemers aantrekkelijk zijn. Daarom richten wij ons bij Webactueel ook niet op slechts één doelgroep. Alle soorten bedrijven uit allerlei sectoren kunnen worden geholpen bij het opzetten van een goede en professionele website. Dit is immers ook de belangrijkste uiting van de onderneming. Dat deze goed op orde moet zijn spreekt natuurlijk voor zich. Het design werken wij dan ook voor elk soort onderneming op de perfect passende manier uit. Daarbij gebruiken wij al onze ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan in dit werk.

Voor wat voor ondernemers?

Webactueel is een goede partner voor webdesign in Den Haag. Allerlei verschillende soorten bedrijven kunnen bij ons terecht om hun website te laten ontwikkelen. Dat geldt voor ondernemingen die diensten aanbieden, maar net zo goed voor bedrijven die in de maaksector actief zijn. Wij hebben ervaring in al deze verschillende soorten sectoren. Van een ijzervlechtbedrijf tot en met een uitzendbureau. Dat betekent dus ook dat wij goed oog hebben voor wat werkt in een bepaalde branche en wat juist niet werkt. Dit is belangrijke kennis die wij voor jou en jouw onderneming kunnen inzetten bij het design.

Speelt de omvang van het bedrijf een rol?

De werkzaamheden op het gebied van webdesign zijn ook breed toe te passen. Dat betekent dat wij een website kunnen maken voor hele grote ondernemingen met een miljoenenomzet, maar ook voor hele kleine ondernemingen met een klein bedrag te besteden. In alle gevallen is het zo dat wij dan de mogelijkheden benutten die er liggen om de onderneming optimaal te positioneren online. Op die manier is er dus maximaal van te profiteren. Alle reden om hier dus ook gebruik van te willen maken. Bovendien is het in elk budget te passen. Dit is ook een belangrijk pluspunt.

Ook voor nieuwe bedrijven en diensten

Webdesign in Den Haag is voor Webactueel altijd een uitdaging. Dit geldt natuurlijk dubbel wanneer ook nog eens de kans bestaat om met nieuwe bedrijven of nieuwe diensten te werken. Wanneer wij dit nog niet in het portfolio hebben, dan kunnen wij hier al onze kennis en creativiteit op los laten om iets bijzonders te maken. Als ondernemer pluk je hier dan dus ook de vruchten van. Wanneer je dus niet direct iets vergelijkbaars in het portfolio ziet, dan is dit geen reden om te denken dat er geen goede mogelijkheden liggen. Maak er optimaal gebruik van door contact op te nemen.

Alle mogelijkheden verkennen

Het is ook belangrijk om verder te kijken dan het webdesign in Den Haag alleen. Juist ook omdat er ook nog allerlei andere uitingen zijn die je als ondernemer moet gebruiken. Het is belangrijk om hier goede eenheid in te creëren. Daarom willen wij bij Webactueel dan ook altijd graag een langdurige klantrelatie aangaan met onze klanten. Zo kunnen wij precies leren wat jouw wensen en behoeften zijn en hierin meedenken. Dit is belangrijk voor de website, maar ook voor alle andere zaken. Het is dus goed om hiervan te profiteren door met ons samen te werken.

Beste webdesign bureau in Den Haag (Bewezen)

Webdesign Den Haag en Webactueel worden niet zelden in een adem genoemd. Niet voor niets, want wij gelden als specialist op het gebied van webdesign Den Haag. Je kunt bij ons terecht voor het laten ontwikkelen van je website of webshop; een altijd uniek ontworpen website die naadloos aansluit bij jou en je onderneming. Het feit dat we zelf ook gevestigd zijn in Den Haag is ook al een voordeel en maakt de lijntjes extra kort. We zijn buitengewoon trots op de klantreview van 8,7 en zien met tevredenheid terug op de al meer dan tweehonderd projecten die we tot een goed einde hebben gebracht.

Altijd een unieke website (100% van schets tot ontwikkeling)

Kies je voor ons, voor webdesign Den Haag dus, dan kies je beslist niet voor standaard. Bij Webdesign Den Haag is het niet een kwestie van een standaard template gebruiken en alleen de logo’s aanpassen. Integendeel. Elke website of webshop wordt door webdesign Den Haag vanaf het nulpunt opgebouwd, simpelweg omdat elke goede website dit vraagt en verdient.  Omdat we bij de totstandkoming van een webshop of website voortdurend met de klant in gesprek zijn en blijven, wordt er een site ontwikkeld die volledig tegemoetkomt aan jouw wensen en eisen en die precies past bij je bedrijf. Uiteraard voldoet de website ook aan de vragen vanuit de doelgroep, want juist daar gaat het uiteraard om.

Kies voor extra functionaliteiten

Dat kwaliteit beslist niet altijd duur hoeft te zijn, dat bewijst wel webdesign Den Haag. Wij kunnen je al een prima website aanbieden voor een bedrag vanaf 1500 euro. Wil je meer? Uiteraard is dat prima mogelijk en doorgaans verdient een extra investering zich al snel terug. Voor wat extra geld krijg je een aantal interessante extra functionaliteiten waarmee de website nog beter aansluit bij jouw wensen en die van je doelgroep.

Werken volgens een vast stramien

In de wereld van webdesigners mogen we ons best een opvallende speler noemen. Behalve dat we altijd kwaliteit leveren, zijn we betrouwbaar en denken we in alle opzichten met de klant mee. Bij de totstandkoming van een website of webshop gaat Webdesign Den Haag altijd volgens een vast stramien te werk. De eerste stap die gezet wordt is het arrangeren van een intakegesprek waarin de wensen en eisen besproken worden. Vervolgens wordt er gestart met de ontwikkeling van de website en volgt een conceptbespreking. Daarna is het nog een kwestie van de puntjes op de i zetten en opleveren. Ook nazorg behoort uiteraard tot ons servicepakket.

Waarom een intakegesprek?

Vooral het intakegesprek is erg belangrijk. Dan namelijk nemen we samen met jou alle wensen en eisen door en voegen wij onze kennis en ervaring toe en bespreken we samen alle (on)mogelijkheden die er zijn om een zo goed en functioneel mogelijke website te bouwen. Je krijgt een vast aanspreekpunt bij wie je steeds met al je vragen en suggesties terecht kunt. Niet lang na het intakegesprek maken wij een aanvang met het ontwikkelen van je website.

Trots op het rapportcijfer 8,7

het is goed om zaken te doen met Webdesign, dat zeggen ook wel de cijfers die we je met trots voor kunnen schotelen en die eigenlijk boekdelen spreken. Zo is gebleken dat driekwart van de intakegesprekken die we op geheel vrijblijvende wijze voeren uitmonden in een langdurige klantrelatie. Verder is gebleken dat we gemiddeld precies 21 dagen doen om een website te ontwikkelen, vanaf dus het intakegesprek. Dat is slechts een gemiddelde want in de praktijk blijkt dat we vaak nog eerder klaar zijn. Ook zijn we trots dat we ondertussen al 476 projecten naar volle tevredenheid hebben afgerond. Voor die projecten kregen we het gemiddelde cijfer 8,7.

Maak direct een afspraak voor een intakegesprek

Behalve jouw partner voor webdesign Den Haag, kun je voor veel meer zaken bij ons terecht. Alle diensten die te maken hebben met websites, webshops en webdesign zijn aan ons zeker toevertrouwd. Op onze website zie je tal van voorbeelden van al door ons afgeronde projecten. Het is verstandig daar eens goed naar te kijken om zo een mooi beeld te krijgen van wat we ook voor jou kunnen betekenen. Als jij ook zo’n mooie en functionele WordPress website wilt dan kun je ook al via onze website heel snel een offerte aanvragen en maak je bovendien ook op korte termijn een afspraak voor een intakegesprek.  De offerte geeft overigens een globaal beeld van wat een dergelijke website of webshop je ongeveer gaat kosten. Tijdens het gesprek en aan de hand van je wensen en eisen kan meer specifiek iets over de prijs gezegd worden. Duidelijk is echter wel dat we altijd een verrassend scherp tarief hanteren, zeker in relatie tot de kwaliteit die wij van Webdesign Den Haag elke keer opnieuw leveren. Wie slim is, maakt vandaag nog een afspraak en heeft binnen 21 dagen de gedroomde website of webshop.

Verdere mogelijkheden

Webdesign in Den Haag voor zakelijke doeleinden door Webactueel laten doen is een belangrijke factor als het gaat om online succes. Dat neemt niet weg dat we graag ook allerlei andere mogelijkheden aanbieden. Er zijn namelijk ook allerlei diensten rondom de website en andere online zaken die wij graag voor je verzorgen (als voorbeeld bekijk pagina: SEO specialist). Op die manier bouwen wij bovendien graag langdurige klantrelaties op. Sinds de oprichting in 2012 werken wij al op deze wijze en dit heeft voor zeer veel tevreden klanten gezorgd. Dit zetten wij dan ook graag voort bij ons volgende project met jou. Zo heeft iedereen hier veel voordeel van.

Bekijk eerdere Webdesign projecten in en rondom Den Haag

Wil je een goed beeld krijgen wat wij met webdesign voor ondernemers in Den Haag kunnen betekenen? Bekijk dan eens de eerdere projecten die wij hebben verzorgd. Dit geeft je een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn. Aan de hand daarvan kunnen wij dan zorgen dat ook jij een unieke WordPress website kunt gaan gebruiken met jouw onderneming om op die manier succesvol te worden als ondernemer. Vraag een offerte aan om direct te bekijken wat dit ongeveer zal moeten kosten.

Webdesign Den Haag -cadir.nl_

Webdesign Den Haag - particibaan.nl_

Webdesign Den Haag -haagsewetswinkel.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Geheel vrijblijvend
  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Alle online marketing kennis onder 1 dak
  • Gemiddelde beoordeling van 8,7
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Call Now Button
Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!