Webdesign Haarlem

Webdesign in Haarlem laten verzorgen door Webactueel biedt de zekerheid dat met het oog van een expert naar het werk gekeken wordt. Dit kan gaan om de ontwikkeling van een website, maar ook om het opbouwen van een webshop. Wat in ieder geval zeker is, is dat het webdesign zal voldoen aan alle wensen die je hebt. Daarnaast zal het ook de klant aanspreken die jou moet vinden en benaderen. Dat wij hier veel ervaring in hebben bewijst de gemiddelde klantbeoordeling van 8,7 die wij krijgen. Op basis van de meer dan 200 projecten die wij hebben gedaan is dit een cijfer om trots op te zijn.

Geschikt webdesign in Haarlem

Als het gaat om webdesign in Haarlem, dan is het belangrijk om verder te kijken dan het uitkiezen van de bedrijfskleuren, het inplakken van het logo en verder alles te standaardiseren. Het is juist de visie van Webactueel dat elke website weer uniek moet zijn. Juist daarom wordt altijd eerst een plan gemaakt dat met de klant wordt doorgesproken. De stappen die wij zetten, zetten wij nooit zonder reden. Vanaf het nulpunt bouwen wij een unieke website op die met geen enkele andere site of webshop die er online te vinden is te vergelijken zal zijn. Dit geeft een eigen look.

Webdesign, welke kosten zijn daaraan verbonden?

Het is belangrijk om webdesign in Haarlem professioneel aan te pakken. Wanneer het op deze manier wordt aangepakt, dan betekent dat natuurlijk ook dat er op kosten gerekend moet worden. Deze kosten kunnen het best worden gezien als een investering in de toekomst. Zeker ook omdat het totale bedrag helemaal niet hoog hoeft te zijn. Een goede website die zich kan meten met de concurrentie is al voor € 1.500,- te krijgen. Wie meer wil, kan daar natuurlijk altijd voor zorgen. Voor kleine extra bijdrages zijn heel veel extra functionaliteiten te krijgen die de website nog aantrekkelijker of beter vindbaar maken.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Het proces van een WordPress website laten maken kent zijn basis in het intakegesprek. In een persoonlijk gesprek kan je aan ons kenbaar maken wat jouw gedachten zijn over de ideale website voor jouw onderneming. Bij Webactueel geven we je dan direct op basis van onze ervaring aan of er eventuele valkuilen zijn. Wanneer het idee en de mogelijkheden op elkaar afgestemd zijn kan een begin worden gemaakt met het ontwikkelen van de website. Vanaf dit moment zorgen we ook voor een contactpersoon waarmee je alle zaken bespreekt.

Ontwikkeling

De ideeën die je hebt aangedragen en de mogelijkheden die hiervoor beschikbaar zijn vormen samen de basis aan de hand waarvan we de website ontwikkelen. Van UX en UI tot en met conversie en veiligheid zorgen we dat alle punten optimaal worden gemaakt. Wanneer het concept is afgerond nemen we contact op om een bespreking te plannen.

Conceptbespreking

De bespreking om het concept van de WordPress website te tonen noemen we de conceptbespreking. We tonen je wat we hebben ontwikkeld en leggen daarbij alle gemaakte keuzes aan je uit. Aan de hand van eerdere projecten weten we dat 95% van de websites direct in orde zijn. Is dit echter niet het geval, dan doen we de aanpassingen die jij wenst.

Finetunen

Wanneer je aanpassingen hebt aangegeven, dan voeren we die door. Ook kan het zijn dat we zelf nog enkele punten tegen komen die we denken te kunnen verbeteren. Dit proces wordt ook wel het finetunen van de website genoemd en maakt de website volledig af.

Oplevering

Wanneer het finetunen afgerond is, is de website 100% gereed om online te gaan. Bij de oplevering kunnen we dan ook direct de stap zetten waarbij de website zichtbaar wordt voor iedereen. Dit is voor jou ook het moment waarop je hem als ondernemer kan inzetten om klanten te werven.

Nazorg

Natuurlijk is de website nu 100% in orde, maar dat betekent niet dat je misschien in de toekomst iets anders wenst. Of dat wij iets opmerken wat beter kan. Daarom begint na het online zetten de relatie pas echt. We monitoren de website en werken voortdurend samen aan verbeteringen die je vooruithelpen.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Andere diensten

Webdesign in Haarlem voor ondernemers is een belangrijke dienst die Webactueel biedt. Het is de basis voor het verkrijgen van onlinesucces als ondernemer. Daarnaast zijn er allerlei andere diensten die wij kunnen bieden die dat succes alleen maar verder vergroten. Dat kan bijvoorbeeld worden gedaan door het beheer van een zakelijk Facebookaccount te verzorgen. Ook het bieden van statistieken en inzichten met de bijbehorende adviezen is één van die diensten. Aan de hand van dit soort zaken kunnen wij helpen onze klanten nog succesvoller te maken. Dit is een belangrijke basis voor de langdurige klantrelatie die wij ambiëren als onderneming.

Bekijk eerdere projecten

Een goed beeld vormen van de mogelijkheden op het gebied van webdesign in Haarlem? Dan is een blik op ons portfolio zeker aan te raden. Daarin zijn vele andere projecten die wij hebben verzorgd te vinden, zodat je een goede indruk krijgt van wat wij zoal kunnen. Dit vormt een goede basis voor wat je van jouw WordPress website mag verwachten wanneer wij die ontwikkelen. Met de aanvraag van een offerte heb je dan direct ook een beeld van de kosten waarmee dit gepaard zal gaan.

Webdesign Haarlem mestabv.nl_

Webdesign Haarlem nstransport.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!