Website laten maken Haarlem

Een website laten maken in Haarlem als ondernemer is in goede handen bij Webactueel. Wanneer met een full-service-internetbureau wordt gewerkt, dan kan immers de zekerheid worden geboden dat de website van de allerhoogste kwaliteit is. Dat komt in de eerste plaats doordat wij altijd met WordPress werken. Dat doen we ook nog eens op geheel eigen wijze. Er wordt geen gebruikgemaakt van de standaard templates. Het voordeel voor jou als ondernemer is dat je daardoor dus de zekerheid hebt dat je absoluut een unieke website zal krijgen die geheel aansluit op wat klanten naar jou toe zal trekken.

Website laten maken voor ondernemers

Een website laten maken in Haarlem met een belangrijk zakelijk component is een belangrijke specialisatie bij Webactueel. Zaken zoals het gemak in gebruik en goed en duidelijk overzicht voor de klant zijn voor ons eerste vereisten als we een project aanpakken. Dit is ook precies de reden waarom we altijd beginnen met het opstellen van een plan wanneer we een project aangaan. Het is bij ons nooit zo dat wij zomaar iets doen. Elke handeling staat in functie van het optimaliseren van de website. Dit heeft ons een gemiddelde klantbeoordeling van 8,7 opgeleverd van onze huidige klanten.

Kosten van een website laten maken in Haarlem

Wanneer je een zakelijke webshop of een website wilt laten maken in Haarlem, is het belangrijk om helemaal bij het begin te beginnen. Zoals gezegd wordt bij Webactueel niet met standaard sjablonen gewerkt, maar wordt alles opnieuw gedaan. De prijs kan variëren van de wensen die je daarbij als ondernemer hebt. Wel is het zo dat een goed werkende website, die voldoet aan de eisen van deze tijd, voor een bedrag van € 1.500,- te verkrijgen is. Wil je meer functionaliteiten, dan zal je daar ook iets meer voor betalen.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Wil je een WordPress website laten maken door Webactueel? Dan is het plannen van een intakegesprek een goede eerste stap. In een persoonlijk gesprek heb je de mogelijkheid om alle wensen en eisen die je hebt aan ons kenbaar te maken. Ook is dit voor ons het moment om onze ervaring in te zetten en je op eventuele valkuilen in je plan te wijzen. Aan het eind van dit gesprek kan dan een goed advies worden opgesteld. Dit vormt de basis van het project. Ook is het een goed moment om een contactpersoon aan te stellen. Wij kunnen dan beginnen met het ontwikkelen van de website.

Ontwikkeling

Het advies dat uit het intakegesprek is gekomen wordt gebruikt om met de ontwikkeling van de website te kunnen beginnen. Alle punten die van belang zijn komen hierin voorbij. UX, UI, usability, conversie en veiligheid worden allemaal uitgebreid aangepakt. Uiteindelijk komt hier een concept uit en kunnen we een volgende afspraak inplannen.

Conceptbespreking

De afspraak die we maken wanneer het concept klaar is, gebruiken we voor de conceptbespreking. Je krijgt te zien wat we hebben ontwikkeld en geven daarbij uitleg bij de gemaakte keuzes. In bijna alle gevallen blijkt dat de website direct naar tevredenheid is. In een enkel geval waarin dit niet zo is, is er natuurlijk de mogelijkheid om aanpassingen aan te geven die wij dan doorvoeren.

Finetunen

Mocht het zo zijn dat je graag een aantal aanpassingen ziet, dan is het moment van finetunen geschikt om deze aanpassingen door te voeren. Ook wanneer je zelf niets aan te merken hebt voeren we deze stap uit. Zien we zelf een verbeterpunt, dan pakken we dit aan.

Oplevering

Wanneer het finetunen is afgerond, dan is de website als het goed is 100% zoals jij die voor ogen had. We kunnen hem nu dus gaan opleveren. Ook is dit het moment waarop we de site online kunnen zetten. Dit betekent dus dat je vanaf dit moment je website kan gaan gebruiken.

Nazorg

Staat de website online? Dan begint wat ons betreft de relatie pas echt. Nu gaan wij voortdurend bekijken hoe we de website nog beter kunnen maken. Ook kan je contact blijven houden met de contactpersoon. Wanneer je dan zelf een opmerking of aanpassing hebt, dan kunnen we die direct doorvoeren.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

476

Inmiddels hebben we meer dan 476 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Voor wie ontwikkelt Webactueel website?

Wie een website wil laten maken in Haarlem, kan altijd samenwerken met Webactueel. Dat komt omdat wij ons niet specifiek richten op één groep ondernemers. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan zijn wij meer en meer bekend geraakt met allerlei soorten branches. Die kennis kunnen wij nu goed inzetten om jou te helpen om jouw onderneming te laten groeien. Juist ook omdat een goede website hierin van belang is. Dit is immers het visitekaartje van jouw bedrijf. Het is daarom dus ook belangrijk om dit op een goede en professionele manier aan te pakken als ondernemer.

Voor wat voor ondernemers?

Webactueel richt zich op bedrijven in allerlei verschillende sectoren. Een website laten maken in Haarlem is dus niet alleen maar voorbehouden aan bedrijven die diensten aanbieden of bedrijven die uitsluitend onlineverkopen doen. Het is voor ons juist zo dat allerlei verschillende soorten bedrijven de voordelen van een professionele en moderne website moeten kunnen ervaren. Juist daarom is het ook belangrijk om elke website vanaf het nulpunt op te bouwen zodat altijd een unieke en passende site kan worden aangeboden aan elk type onderneming. Wij bekijken dan ook altijd alle mogelijkheden die er liggen op dit vlak.

Speelt de omvang van het bedrijf een rol?

Wat ook een belangrijk punt van aandacht is, is dat wij bij Webactueel niet kijken naar de omvang van een bedrijf. Dat geldt op het gebied van de hoeveelheid personeelsleden die je hebt, maar bijvoorbeeld ook op het vlak van de omzet. Zowel hele kleine bedrijven als bedrijven met een miljoenen omzet kunnen werken met ons. Wij bieden dan altijd een website die goed past bij het soort bedrijf en de branche waarin deze onderneming actief is. Zo kan er dus altijd optimaal van alle mogelijkheden geprofiteerd worden. Zowel door de groten als door de kleintjes.

Ook voor nieuwe bedrijven

Wat vooral ook aantrekkelijk is als het gaat om een website laten maken in Haarlem bij Webactueel, is dat ook nieuwe bedrijven van deze voordelen kunnen genieten. Dit brengt juist ook een nieuwe uitdaging met zich mee die wij graag met jou als ondernemer aangaan. Wanneer je in het portfolio geen vergelijkbare onderneming ziet. Dan is dit een goede reden om contact met ons op te nemen. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat er geen concurrent is die van de vergelijkbare voordelen heeft kunnen profiteren. Dit maakt het extra interessant voor alle partijen om aan de website te werken.

De website en meer

Een website laten maken in Haarlem is natuurlijk belangrijk om succesvol te zijn als ondernemer. Dat neemt niet weg dat er natuurlijk nog veel meer uitdagingen liggen op het gebied van design. Al deze uitdagingen gaan we dan ook graag samen met jou aan. Ook hierbij geldt dat het zowel voor de dienstensector als voor de productiesector aantrekkelijk kan zijn om samen te werken. Op die manier kunnen wij dan ook een langdurige klantrelatie opbouwen. Dit is voor Webactueel een hele belangrijke factor voor het succes. Wij werken hier dan ook graag aan om het succes te vergroten.

Wij van Webactueel zijn je partner als je plannen hebt om een website laten maken in Haarlem. Wij als fullservice internetbureau bouwen een WordPress website waarmee jij de concurrentie aan kunt gaan. Je krijgt een geheel eigen en dus unieke website of webshop, standaard komt namelijk niet in ons woordenboek voor en met standaard templates werken we evenmin. Door een website te laten maken in Haarlem krijg je de zekerheid dat je de beschikking krijgt over een unieke website die geheel aansluit op de vraag vanuit de markt en waarmee jij online ook succesvol zult zijn.

We zijn trots op ons gemiddelde rapportcijfer van 8,7

En website laten maken Haarlem betekent dat je hecht aan een gebruiksvriendelijke website die overzichtelijk is en gebruiksvriendelijk bovendien. Daarbij gaan we steeds uit van jouw specifieke wensen en eisen. Die wensen en eisen en onze ervaring en kwaliteit levert altijd de gedroomde en beste WordPress website of webshop op. Dat we dit vak als geen ander beheersen zegt wel het gemiddelde rapportcijfer dat we van onze klanten kregen. Want op het rapportcijfer van 8,7 zijn we uiteraard bijzonder trots.

Al een functionele en doeltreffende website vanaf 1500 euro

Het is lastig om precies te zeggen wat een website laten maken in Haarlem je precies gaat kosten. De reden is heel simpel: we maken nooit een standaard website en dus hanteren we ook geen standaard prijzen. En dus is de prijs sterk afhankelijk van jouw wensen en eisen. Wat we wel kunnen zeggen is dat we al een website maken vanaf een bedrag van 1500 euro. Uiteraard kun je de website verder uit laten breiden met extra functionaliteiten waarvoor je dan een meerprijs betaalt. Doorgaans verdient deze extra investering zichzelf echter ook snel weer terug.

Vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend

Vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend; zo worden we vaak omschreven en ook dat maakt ons erg trots, want dit is precies wat we zijn en willen zijn. Als je kiest voor een website laten maken in Haarlem, dan weet je dat dit altijd volgens een vast stramien gebeurt. Belangrijk is zeker het intakegesprek, waarin jij al je wensen en eisen op tafel legt en waaraan wij onze ervaring en vaardigheden toevoegen. Aan de hand van dit onderhoud maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag. Is het eerste concept klaar, dan gaan we samen finetunen en leveren we na de aanpassingen doorgevoerd te hebben de website of webshop op. Bij onze diensten hoort ook nog een stukje nazorg, ook weer iets waardoor we ons onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Driekwart van de mensen wordt vaste klant

Kies je voor een website laten bouwen in Haarlem dan krijg je te maken met een vast aanspreekpunt. Dit werkt het beste, want zo blijven de lijnen steeds kort en kunnen wijzigingen snel doorgevoerd worden en kunnen snel aanpassingen gedaan worden. Overigens is het zo dat driekwart van de mensen die een afspraak maakten voor een intakegesprek vaste klant is geworden en nog steeds gebruik maakt van onze diensten, zoals we verder ondertussen al 476 projecten hebben mogen opleveren. Het oplevert traject duurt gemiddeld genomen 21 dagen. Vaak kunnen we je website of webshop echter nog sneller aanbieden.

Laat je door ons ontzorgen

Juist omdat we hechten aan een lange klantrelatie, is het zeer het overwegen waard om ook een beroep te doen op onze andere online diensten. Zo kunnen we bijvoorbeeld de vindbaarheid van je website of webshop verbeteren en kunnen we de sociale media van je overnemen, of gedeeltelijk van je overnemen. Op die manier bespaar je kostbare tijd en weet je dat het met alle online zaken wel in orde komt. Wij ontzorgen je graag. Wil jij je online zaken in orde hebben dan vergt dit tijd en kennis. Door je door ons te laten ontzorgen kun jij al je energie in je onderneming steken.

Krijg via de website een indicatie van de kosten

Wil je een beter beeld krijgen van wat website laten maken in Haarlem precies inhoudt? Kijk dan op onze website en bekijk een aantal van door ons afgeleverde projecten en zie je met eigen ogen waartoe we in staat zijn. Je zult beslist niet de eerste zijn die op basis daarvan een afspraak voor een intakegesprek maakt. Op de website kun je overigens ook een offerte aanvragen. Let wel; dit is slechts een indicatie van de kosten. Omdat wij maatwerk bieden en de website of webshop conform jouw wensen maken kunnen we op voorhand nooit precies zeggen wat je website gaat kosten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek en laat je overtuigen van de voordelen van een veelzijdige, functionele en doeltreffende WordPress website of webshop. Het gemiddelde rapportcijfer dat we van onze klanten kregen spreekt wat dat betreft boekdelen.

Stevige klantrelaties

Een website laten maken in Haarlem met de hulp van Webactueel staat voor veel meer dan dit project alleen. Het is namelijk onze visie dat we je het best van dienst kunnen zijn in een langlopende klantrelatie. Daarbij kunnen we meerdere zaken uit handen nemen van de klant. Bovendien kunnen we voortdurend suggesties doen die ervoor zorgen dat de successen die met de website geboekt worden alleen maar groter worden. Dit is een belangrijk voordeel waar de klant van kan genieten. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van statistieken of het beheren van een Facebookaccount. Dit doen wij met veel toewijding voor alle klanten die hierbij gebaat zijn.

Bekijk het portfolio

Wie een goed beeld wil krijgen van Webactueel als partner voor een website laten maken in Haarlem, kan onze portfolio bekijken. Daar zijn allerlei projecten te vinden die sinds 2012 door ons verzorgd zijn. Aan de hand daarvan kan je ook direct een beeld vormen van de vele mogelijkheden die wij benutten als het gaat om het gebruik van WordPress. Dit is een belangrijke kant van ons aanbod. Zeker ook omdat hiermee namelijk het verschil gemaakt kan worden ten opzichte van de concurrenten waar je als ondernemer mee te maken hebt. Doe hier daarom dus je voordeel mee.

Website laten maken Haarlem nstransport

Website laten maken Haarlem mestabv

Website laten maken Haarlem hollandbusinesspoint

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Geheel vrijblijvend
  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Alle online marketing kennis onder 1 dak
  • Gemiddelde beoordeling van 8,7
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Ik help je graag persoonlijk verder!
Call Now Button