Website laten maken Haarlem

Een website laten maken in Haarlem als ondernemer is in goede handen bij Webactueel. Wanneer met een full-service-internetbureau wordt gewerkt, dan kan immers de zekerheid worden geboden dat de website van de allerhoogste kwaliteit is. Dat komt in de eerste plaats doordat wij altijd met WordPress werken. Dat doen we ook nog eens op geheel eigen wijze. Er wordt geen gebruikgemaakt van de standaard templates. Het voordeel voor jou als ondernemer is dat je daardoor dus de zekerheid hebt dat je absoluut een unieke website zal krijgen die geheel aansluit op wat klanten naar jou toe zal trekken.

Website laten maken voor ondernemers

Een website laten maken in Haarlem met een belangrijk zakelijk component is een belangrijke specialisatie bij Webactueel. Zaken zoals het gemak in gebruik en goed en duidelijk overzicht voor de klant zijn voor ons eerste vereisten als we een project aanpakken. Dit is ook precies de reden waarom we altijd beginnen met het opstellen van een plan wanneer we een project aangaan. Het is bij ons nooit zo dat wij zomaar iets doen. Elke handeling staat in functie van het optimaliseren van de website. Dit heeft ons een gemiddelde klantbeoordeling van 8,7 opgeleverd van onze huidige klanten.

Kosten van een website laten maken in Haarlem

Wanneer je een zakelijke webshop of een website wilt laten maken in Haarlem, is het belangrijk om helemaal bij het begin te beginnen. Zoals gezegd wordt bij Webactueel niet met standaard sjablonen gewerkt, maar wordt alles opnieuw gedaan. De prijs kan variëren van de wensen die je daarbij als ondernemer hebt. Wel is het zo dat een goed werkende website, die voldoet aan de eisen van deze tijd, voor een bedrag van € 1.500,- te verkrijgen is. Wil je meer functionaliteiten, dan zal je daar ook iets meer voor betalen.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Wil je een WordPress website laten maken door Webactueel? Dan is het plannen van een intakegesprek een goede eerste stap. In een persoonlijk gesprek heb je de mogelijkheid om alle wensen en eisen die je hebt aan ons kenbaar te maken. Ook is dit voor ons het moment om onze ervaring in te zetten en je op eventuele valkuilen in je plan te wijzen. Aan het eind van dit gesprek kan dan een goed advies worden opgesteld. Dit vormt de basis van het project. Ook is het een goed moment om een contactpersoon aan te stellen. Wij kunnen dan beginnen met het ontwikkelen van de website.

Ontwikkeling

Het advies dat uit het intakegesprek is gekomen wordt gebruikt om met de ontwikkeling van de website te kunnen beginnen. Alle punten die van belang zijn komen hierin voorbij. UX, UI, usability, conversie en veiligheid worden allemaal uitgebreid aangepakt. Uiteindelijk komt hier een concept uit en kunnen we een volgende afspraak inplannen.

Conceptbespreking

De afspraak die we maken wanneer het concept klaar is, gebruiken we voor de conceptbespreking. Je krijgt te zien wat we hebben ontwikkeld en geven daarbij uitleg bij de gemaakte keuzes. In bijna alle gevallen blijkt dat de website direct naar tevredenheid is. In een enkel geval waarin dit niet zo is, is er natuurlijk de mogelijkheid om aanpassingen aan te geven die wij dan doorvoeren.

Finetunen

Mocht het zo zijn dat je graag een aantal aanpassingen ziet, dan is het moment van finetunen geschikt om deze aanpassingen door te voeren. Ook wanneer je zelf niets aan te merken hebt voeren we deze stap uit. Zien we zelf een verbeterpunt, dan pakken we dit aan.

Oplevering

Wanneer het finetunen is afgerond, dan is de website als het goed is 100% zoals jij die voor ogen had. We kunnen hem nu dus gaan opleveren. Ook is dit het moment waarop we de site online kunnen zetten. Dit betekent dus dat je vanaf dit moment je website kan gaan gebruiken.

Nazorg

Staat de website online? Dan begint wat ons betreft de relatie pas echt. Nu gaan wij voortdurend bekijken hoe we de website nog beter kunnen maken. Ook kan je contact blijven houden met de contactpersoon. Wanneer je dan zelf een opmerking of aanpassing hebt, dan kunnen we die direct doorvoeren.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Stevige klantrelaties

Een website laten maken in Haarlem met de hulp van Webactueel staat voor veel meer dan dit project alleen. Het is namelijk onze visie dat we je het best van dienst kunnen zijn in een langlopende klantrelatie. Daarbij kunnen we meerdere zaken uit handen nemen van de klant. Bovendien kunnen we voortdurend suggesties doen die ervoor zorgen dat de successen die met de website geboekt worden alleen maar groter worden. Dit is een belangrijk voordeel waar de klant van kan genieten. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van statistieken of het beheren van een Facebookaccount. Dit doen wij met veel toewijding voor alle klanten die hierbij gebaat zijn.

Bekijk het portfolio

Wie een goed beeld wil krijgen van Webactueel als partner voor een website laten maken in Haarlem, kan onze portfolio bekijken. Daar zijn allerlei projecten te vinden die sinds 2012 door ons verzorgd zijn. Aan de hand daarvan kan je ook direct een beeld vormen van de vele mogelijkheden die wij benutten als het gaat om het gebruik van WordPress. Dit is een belangrijke kant van ons aanbod. Zeker ook omdat hiermee namelijk het verschil gemaakt kan worden ten opzichte van de concurrenten waar je als ondernemer mee te maken hebt. Doe hier daarom dus je voordeel mee.

Website laten maken Haarlem nstransport.nl_

Website laten maken Haarlem mestabv.nl_

Website laten maken Haarlem hollandbusinesspoint.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!